ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

1 Βάλε τα στοιχεία σου.
2 Σύγκρινε τιμές άπό τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες.
3 Ασφαλίσου άμεσα.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα-ερώτηση καλέστε στο 2105777595 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

ΩΡΑΡΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 9:00πμ - 7:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ: 9:00πμ - 2:00μ
ΝΟΜΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η ιστοσελίδα skylineinsurance.gr επιθυμεί απόλυτα να συμμορφωθεί με τους νόμους προστασίας καταναλωτή. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του Δικτύου υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος.

Σε κάθε περίπτωση η ιστοσελίδα skylineinsurance.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας skylineinsurance.gr.

Η skylineinsurance.gr δεσμεύεται ως προς την προστασία της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που παρέχετε. Αυτή η σελίδα εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε και τι κάνουμε για να εξασφαλίσουμε ότι θα παραμένει ασφαλής και δεν θα χρησιμοποιηθεί κατά άσχημο τρόπο και από κανένα τρίτο.ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Οι πληροφορίες που απαιτεί η skylineinsurance.gr είναι το ελάχιστο των πληροφοριών για να παραδώσει μια ασφαλιστική αίτηση και να σας παρέχει έπειτα την πραγματική ασφάλιση. Λόγω αυτού, είναι σημαντικό να γεμίζετε όλες τις απαιτούμενες λεπτομέρειες σωστά. Ιδιαίτερη σημασία έχει η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας καθώς και το κινητό σας τηλέφωνο.

Για τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου της skylineinsurance.gr από τον επισκέπτη / χρήστη ζητούνται τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο,Ημερομηνία Γέννησης,Διεύθυνση (Τ.Κ.),Τηλέφωνο,E-mail,Στοιχεία αυτοκινήτου

Τα ανωτέρω στοιχεία απαιτούνται και για την έκδοση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και διατηρούνται στο αρχείο της skylineinsurance.gr

Η skylineinsurance.gr μπορεί να χρησιμοποιεί τα στοιχεία που αναφέρονται στο είδος των συμβολαίων και υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να καταγράφει τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του συναλλασσόμενου και να προβαίνει σε νέες προσφορές, εκτός αν ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών αυτών ζητήσει να μη γίνονται τέτοιου είδους προσφορές.

Τα στοιχεία που αφορούν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του επισκέπτη / χρήστη ουδέποτε δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας μόνο σχετικά με την περιοχή Ιστού.

Η skylineinsurance.gr δεσμεύεται ότι ποτέ δεν θα πωλήσει τις πληροφορίες σας για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς σε οποιοδήποτε τρίτο.

Δεν θα αποκαλύψουμε οποιεσδήποτε προσωπικά ευαίσθητες πληροφορίες χωρίς τη δική σας άδεια, εκτός αν νόμιμα έχουμε το δικαίωμα για να το κάνουμε (παραδείγματος χάριν, αν είναι απαραίτητο για να κάνουμε έτσι με απόφαση δικαστηρίου).

Ζητάμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεδομένου ότι αυτή είναι η διεύθυνση πού θα έρθουμε σε επαφή με σας με τις υπενθυμίσεις ή τις πληροφορίες ανανέωσης που αφορούν την ασφάλιση σας.

Μπορούμε περιστασιακά να στείλουμε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για ειδικές προσφορές ή νέες ασφαλιστικές συμβάσεις.ΤΡΙΤΟΙ

Εάν έχετε προέλθει στην περιοχή Ιστού μας από μια περιοχή Ιστού τρίτων, δεν είμαστε αρμόδιοι για τις πολιτικές προσωπικών στοιχείων και τις πρακτικές εκείνης της περιοχής Ιστού τρίτων. Μπορούμε κατά διαστήματα να παρέχουμε στους τρίτους τις πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό χρηστών που συνδέονται με την περιοχή Ιστού μας. Αυτό είναι καθαρά για διοικητική μέριμνα.ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο skylineinsurance.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies και τους
Όρους Χρήσης

TOP